CITY

Az 1990-es években a City® termékcsalád tervezése közben részletes felméréseket és teszteket végeztek. A tervezőcsoport feladata az volt, hogy a lehető legkönnyebben, biztonságosabban és leghatékonyabban üríthető hulladékgyűjtőt álmodjanak meg. A City® hulladékgyűjtők az 1990-es évek óta meghódították a világot. Mára már több mint 40 országban megtalálhatjuk őket. A tervezési folyamat egy olyan erős terméket is fejlesztett ki, amely ellenáll a vandalizmusnak és elviseli a hosszú távú mechanikai igénybevételt is., Miután megnyert egy jelentős pályázatot, a City® sorozat iránti nemzetközi igény gyorsan növekedni kezdett. A sokoldalú termékcsalád számos kiegészítő tartozékot tartalmaz. A City® szemetes kukák világszerte megtalálhatók az utcákon, parkokban, lakóközösségek udvarán, bevásárlóközpontokban, repülőtereken és beltéri létesítményekben is.

A City az a kültéri hulladéktartály, amely ötvözi a szépséget, a praktikumot és a tartósságot!

A City® hulladékgyűjtők ürítő ajtaja zárható és csuklópántokkal nyílik. A könnyű és biztonságos acél belső hulladékgyűjtő tartálya egyszerűvé teszi az ürítését. A Castle kivételével az összes City® kuka beépített hamutartóval vagy oldalsó hamutartóval szerelt. Opcióként PET palackok és üdítősdobozok újrahasznosító gyűjtő állványával is felszerelhető.
A szemetes lekerekített alakja és dupla felületkezelése ellenállóvá teszi a vandalizmus és időjárás viszontagságai ellen. A City sorozat gondosan átgondolt kialakítása kívül tartja a madarakat és az esőt a kukákon. A városi kukák felszerelhetőek madárvédővel és higiéniai nyílással is.

Négy különböző méretválaszték létezik: 30, 60, 100 vagy 140 liter. A Finbin® City® sorozat időtálló kialakítása a világ minden időjárási körülmények közt jól alkalmazható. A figyelemfelkeltő City® Castle azt példázza, hogy a City sorozat kialakítása hogyan alakult az idők során.

Filter