Modul MAXI Kukatároló

A Finbin® Modul Maxi, a piac leg költség – és helytakarékosabb kukatárolója. Két darab 660 literes kuka befogadására alkalmas

Kategória:

Leírás

Stílusos tároló minden fellelhető kukához. Könnyen egymáshoz rögzíthetők és kompatibilisek mindegyik általánosan használt kukával.

A kuka tárolók ideálisak arra, hogy egyszerűen és esztétikus módon lehessen hulladék tárolókat vagy szelektív gyűjtő szigetek létrehozni. Igény esetén a későbbiek során is tovább bővíthető.

A dupla ajtók és az oldalsó elemek bármely dizájnelemmel matricázhatók, testreszabhatók. A bedobónyílás a könnyebb nyitásért gázrugókkal szerelt, és szükség szerint zárral is felszerelhető. Az ajtók speciális zsanérjai a legzordabb téli körülmények között is jól működnek.

Méretek (mély, széles, magas): 1500 x 1900 x 1660 mm

Kapacitás: 2 x 660l

Felhasznált anyagok: alumínium, acél

Szín: Grafitszűrke (RAL 7024), van lehetőség saját színválasztásra

Hulladék vagy szelektív gyűjtősziget – egyszerre esztétikus, tartós és költséghatékony megoldás

A Finbin® termékek több mint 45 országban, 1945 óta segíti ügyfeleit az esztétikus és hasznos városi környezet kialakításában. A Modul termékcsalád tartóssága, könnyű használata teszi rendkívül költséghatékony eszközzé. A Modul név az újrahasznosítható kültéri tárolóhelyek szállíthatóságára és bővíthetőségére utal. Elemei tetszőlegesen bővíthetők, oldalaiknál könnyen összeszerelhetők. A Moduláris elemeiből elegáns kommunális hulladék tárolókat vagy szelektív gyűjtő szigeteket hozhatnak létre.

  • hogy könnyen tisztán tartható, takarítható, vízsugárral mosható
  • nem hordja a szemetet a szél
  • szag visszatartó ereje van (mindig zárt)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Modul MAXI Kukatároló” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + három =