Történetünk

A Zebrapack Hungary Kft. 1995-ben alakult. A 2016-os tevékenység újraszervezése egy biztos irányba mutatott: környezetvédelem és újrahasznosítás.

csapatunk

Udvarhelyi-Zoltán_Dekorkuka

Udvarhelyi Zoltán

CEO cégvezető

+36 30 950 3968

Gödri-Emese_Dekorkuka

Gödri Emese

Kereskedelmi és marketing igazgató

+36 20 441 9312

tevékenységeink

A Magyarországon forgalmazott termékek és csomagolások területén jelenleg az ár sokkal fontosabb, mint az újrahasznosíthatóság és környezetbarát szempontok. Ezért ezen a területen az edukáció és az évek múlva megvalósuló projektek teszik ki tevékenységünk nagy részét. www.zebrapack.hu

Az újrahasznosítás és a hulladékgazdálkodás területén egyre több és egyre komplexebb a feladatunk. A gazdaságos hulladékkezelés egy sok kirakós puzzle, melynek minden kis eleme kiemelkedő jelentőséggel bír. Aktív közreműködésünkkel számtalan cég jutott hozzá a keletkező hulladékok feldolgozásához legmegfelelőbb berendezéshez és az ideális hulladékos partnerhez.

Bővebben erről itt www.lsmhungary.hu és www.beveteltahulladekbol.com

Ennek kapcsán találkoztunk a napelemes kuka tömörítő berendezésekkel, mellyel új terület kapcsolódott a tevékenységünkhöz: igényes, modern, vállalható hulladékkezelés az igazán igényes környezetért. A jövő megérkezett! www.citysolar.hu

Formatervezett szelektív hulladékgyűjtőinkkel az irodáknak, sport-létesíményeknek, repülőtereknek és más belső és külső környezetben dolgozó hulladékgyűjtőknek kínálunk környezetbarát megoldásokat a kommunális hulladék szelektív visszagyűjtési és feldolgozási tevékenységük elősegítésére.

Célunk, hogy már a keletkezési helyén elkülönítsük a hasznos hulladékokat a kommunálistól, segítve az ügyfeleinket a hulladék költségek csökkentésében és hozzájárulva az európai uniós vállalások teljesítéséhez.

Ezen az oldalunkon ezekkel a megoldásokkal találkozhat. A tervezőktől a belsőépítészeken át a kivitelezők, lakberendezők, igényes ingatlan tulajdonosok és üzemeltetők egyaránt megtalálják az elképzeléseiknek megfelelő termék-variációkat.

Városi környezetben is fontos küldetésünknek tartjuk, hogy optimalizáljuk a kommunális hulladék begyűjtését. Ehhez a legmegfelelőbb eszköz a Citysolar, a napelemes intelligens kukatömörítő berendezés. Egyedi technológiának köszönhetően csak 100%-os telítettségnél kell üríteni, megszüntetve ezzel a kukás autók üres járatait.

www.citysolar.hu