Legyünk együtt zöldebbek!

Legyünk együtt zöldebbek!

A Finbin story.

Az egész 1945-ben Kelet-Finnországban egy kis fém-műhelyben kezdődött. 

Az első kihívás/ötlet: modern, tartós, könnyen kezelhető és tájba illeszkedő kültéri bútorok (kerti padok) készítése és forgalmazása volt. Egyre több termék megvalósításával évről évre bővítették a palettát az igényeknek megfelelően.

Aztán 1990-ben , Helsinki kiírt egy pályázatot új hulladéktartályok / szemetes edények tervezésére, melyre azonnal beneveztek. A versenyen induló tervező csapat feladata az volt, hogy létrehozzon egy olyan szeméttárolót, amelyet a lehető legkönnyebben, biztonságosabban és minél hatékonyabban lehet kiüríteni. 

Áttörés

Erre a pályázatra alkotta meg a Finbin a City® sorozatát, amely a céget és márkanevét azonnal nemzetközileg elismertté tette. A skandináv tervezés elvét, a „Forma követi a funkciót” sikeresen alkalmazták a City® tervezési folyamatában, amely alapos igény felmérésekre és tesztekre épült. A vállalat elkezdte gyártani és a világ 40 országába szállítani a legismertebb szemetes családját. Ennek eredményeként a Finbin City® szemeteskukája igazi klasszikussá vált.

A 21. század első éveiben belekezdtek egy olyan jövőbemutató technológia fejlesztésébe, amelynek segítségével a hulladékgazdálkodó ügyfelek a gazdaságos hulladékgyűjtés mellett, amivel jelentősen visszaszorítják a szén-dioxid-kibocsátást.

CitySolar

Ennek a fejlesztésnek az eredményeként 2017-ben piacra került és egyre nagyobb teret hódít a leghatékonyabb, intelligens hulladéktömörítő, a CitySolar® mely napelemes verzióban is elérhető. A modell azóta méltó helyet foglal a környezetvédő nagyvárosok közterületein.

Az ügyfeleink speciális igényeinek eleget téve egyre jelentősebb fejlődést szeretnénk megvalósítani újabb és újabb termékeket létrehozni, mely kiváló szakembereink jövőbe mutató fejlesztései nélkül nem valósulhatott volna meg és a gyártó cég nem maradhatott volna fenn a múlt század közepe óta. A legkiemelkedőbb ügyfelünk, amelyért évről évre egyre többet szeretnénk tenni, az a Természet!

Most minden eddiginél nagyobb esélyünk van arra, hogy együttműködjünk az emberek boldogságának és környezetünk jólétének megőrzése érdekében a jövő generációi számára.

Vélemény, hozzászólás?

három × öt =